over Joost

al meer dan 15 jaar een zeer succesvolle wiskunde en natuurkunde docent en daarnaast personal trainer, voedingsdeskundige en (life)coach die inmiddels honderden mensen heeft geholpen met het bereiken van hun persoonlijke doelen. Van afslanken tot fitter worden en het compleet veranderen van hun levenswijze (www.jb-academy.eu) . Met alle positieve gevolgen van dien! Joost is een gecertificeerd trainer die daarnaast zijn jarenlange ervaring gebruikt om voor elke persoon het beste resultaat te bereiken.


Joost’s motto is dan ook: “Failure does not exist, call it feedback”

Large Call to Action Headline.

Alle Tips En Tools Die Je Nodig Hebt Om Jouw Natuurkunde & Wiskunde Naar Een Hoger Niveau Te Krijgen.

In 2002 startte mijn professionele carrière nadat ik mijn Bachelor of Engineering aan de Hogeschool Midden-Brabant te Tilburg (richting productietechniek) heb behaald. Toch lag mijn passie niet alleen bij techniek, ik wist al vroeg dat graag met mensen werk en het tof vind als ik anderen iets kan leren. Die ambitie zorgde ervoor dat ik besloot het onderwijs in te gaan. In 2003 heb ik mijn onderwijsbevoegdheid gehaald aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Op een middelbare school begon ik met het geven van de vakken wiskunde en natuurkunde.


Tijdens een vakantie in 2009 realiseerde ik me dat ik nog altijd de droom koesterde om als zelfstandige aan de slag te gaan. Ook was ik toen al veel bezig met bewegen en gezondheid. Eind 2009 ziet het bedrijf ‘Joost Baelemans voor coaching, voeding en lifestyle’ het levenslicht. Een nieuwe fase is begonnen, waarbij veel aandacht is weggelegd voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. In 2010 heb ik zowel mijn officiële gewichtsconsulent certificaat als het internationaal erkend Personal Trainer diploma behaald. Daarnaast ben ik in dat jaar begonnen met de studie psychologie aan de Open Universiteit. Ook volg ik sindsdien continu cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van sportvoeding, stressmanagement, lifestyle-coaching, oosterse bewegingsleer, corestability en TRX suspension training.


Diploma’s


Diploma Instituut voor Leraar en School (hogeschool Arhem & Nijmegen)

INg. Mechanical Engineer

NLP Master Coach

NLP Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP New code

Timeline therapy module

Ericksoniaanse Hypnose

Inleiding in de gezondheidspsychologie

Klinische psychologie

Ontwikkelingspsychologie

Sociale psychologie

BOSU® Certificaat

Diploma Fitnesstrainer

Gewichtsconsulent

TRX STC Certificaat / Level 1

TRX Sports Medicine Certificate / Level 2

Aquabag Certificaat

Myofascial Compression Techniques/ Triggerpoint Therapy

TRX Force certificate / Level 2

TRX Group Suspension Trainer

Official Senior master TRX Course Instructor

Joost is een ervaren en gecertificeerd docent met meer dan 15 jaar ervaring op verschillende scholen in Nederland waar hij wordt ingehuurd door diverse scholen om leerlingen te helpen met wiskunde en natuurkunde.

BUT I'VE DISCOVERED

Wil jij opgaven sneller, makkelijker en met een beter resultaat kunnen maken?

Dan heb ik daarvoor speciaal voor jou een video gemaakt. Vraag hem hieronder aan en deze komt gewoon je mailboxen.

video voorbeelden

Hieronder heb je nog wat andere voorbeelden van video's met mijn lessen

Krijg gratis toegang


Krijg nu gratis toegang tot de meest belangrijke video's waarbij jij je opgaven sneller, beter en makkelijker kan gaan maken.